luni, 28 iunie 2010

O lume nebună

Cu fiecare zi ce trece, mi se întăreşte impresia că e plină lumea de nebuni. Azi de pildă, eram pe centru, în zona pietonală şi-am văzut pe o bancă o femeie întinsă pe spate, cu picioarele desfăcute, de parcă invita masculii la o partidă de sex.
M-am gîndit c-o fi beată, dar s-a ridicat, şi-a dat cu gloss pe buze şi s-a întins la loc, în aceeaşi poziţie. După un minut, s-a ridicat iar, a scos gloss-ul din geantă şi-a mimat sex oral, a scuipat şi s-a crăcănat iar. Lumea se uita în trecere, parcă neînţelegînd dacă ceea ce se întîmplă e rezultatul unei minţi bolnave, sau o metodă de a face rost de clienţi.
Dacă era strategie de marketing, nu cred să-i fi mers, mai cu seamă în miezul zilei şi nici malul Crişului nu mai e ce-a fost odată; e curat, îngrijit şi probabil nepotrivit sexului clandestin pe bani. Mi-a rămas imaginea ei în minte şi-mi pare rău că n-am avut un aparat foto la îndemînă, cu toate că înclin să cred că era mai mult "cucu la cap", decît profesionistă de boscheţi.

16 comentarii:

 1. Angela, e a doua oara cand nu faci foto! Deci prima data cu baba care facea plaja, acum asta... a treia oara te penalizez! Cu telefonul nu mergea?

  RăspundețiȘtergere
 2. Mare e grădina lui Dumnezeu. Cu siguranţă, câţiva au sărit gardul... :)

  RăspundețiȘtergere
 3. @georgiana, nu pot descărca de pe telefon; să ştii că ar fi o idee să umblu cu aparatul de găt, pentru că de fiecare dată cănd ies, văd tot felul de tăcăniţi.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Marius, pe mine mă surprinde cît de mulţi :))

  RăspundețiȘtergere
 5. doamne fata, dar ce oras e asta in care stai :)) . muta-te la noi ca CT. la noi e un pic mai organizata treaba. si eu tocmai ma miram azi de cate farfuze sunt pe varianta (in vreo 5 locuri, grupuri de cate 3-4). si eu le vad de fiecare data cand ma duc la metro, selgros, carrefour, real. cred ca au contract cu astia...

  RăspundețiȘtergere
 6. Era unguroaica ma. Asa se explica :P

  RăspundețiȘtergere
 7. @zwk
  rromânca-i-ai grasimea de pe buze.

  RăspundețiȘtergere
 8. Mare este gradina D-lui....
  Si prin Tm mai sunt specimene de genul ,insa eu nu i-am mai vazut de mult ...mai precis din studentie ,cand in fiecare dimineata "ma binecuvanta"(am citat o virgina)...un boschetar aratandu-si "bijuteriile".

  RăspundețiȘtergere
 9. @Mika, cu din ăia am avut şi eu multiple "aventuri", respectiv, vreo patru-cinci. Cu toate că ştiu că nu sunt agresivi, tot mi se face pielea de găină şi acum, după ani de zile.

  RăspundețiȘtergere
 10. Pe viitor, apelaţi cu încredere la serviciile mele! Georgiana, telefonul este pentru comunicare nu pentru fotografie! :P
  Multumesc pentru vizită, Angela!

  RăspundețiȘtergere
 11. @daniel, cu plăcere şi-altădată cu siguranţă!

  RăspundețiȘtergere
 12. Poate facea reclama la gloss , sau poate era in apropierea Pastelui, sau avea un circuit suntat , sau era o manifestare de teatru scurt ,sau .

  RăspundețiȘtergere
 13. @Viorel, să zicem că ai dreptate cu gloss-ul. Da' zi-mi tu mie, cu cracii desfăcuţi la ce să fi făcut reclamă oare?

  RăspundețiȘtergere
 14. Taci tu, ca m´am prins: aia era de fapt o planta carnivora hiperevoluata transnational si astepta sa pice o musca´n "capcana".

  RăspundețiȘtergere
 15. @garcea, no iacă! la toate ai răspunsuri, tuuuu :)

  RăspundețiȘtergere
 16. aaa, da. Sunt campion la facut zigzaguri pe aratura:o))))

  RăspundețiȘtergere