marți, 11 mai 2010

Nu-mi mai pasă!

    Mă înjuraţi sau nu, iaca vă spun: mi-am pierdut orice, dar absolut orice interes faţă de politică, cu toate că pe la alegeri spumegam, butonam de la un program la altul, comentam, dezbăteam şi mîncam politică pe pîine, eram cît pe ce să mă iau de cap cu toţi prietenii, neamurile care erau contra, acum cînd cică, fierbe ţara... Mă doare în şpiţ!
    Nu că nu m-ar afecta măsurile, măsurătorile, soluţiile, pomezile şi unguentele folosite de clasa politică, contrele, argumentele, contra-argumentele, dezbaterile, mesele rotunde, pătrate şi triunghilare, Ciorbea ca un uliu planînd hămesit în aşteptarea unui stîrv, grevele, manifestaţiile, sindicatele, partidele politice, dar  toate astea mă lasă rece.
    Pentru că orice-ar fi, realitatea e una singură: Trăiesc in Romania, nu în Germania, nu Austria, nu în Italia şi asta face totul zadarnic.

10 comentarii:

 1. mda, sunt exact in situatia ta. momentan sunt in faza de refuz sa ma ma uit la orice canal de stiri. mananc filme pe paine mai ceva ca pana acum. nici astea nu reusesc sa ma binedispuna prea tare...

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anca, chiar voiam să-ţi sugerez un film: The Empire of The Sun cu Christian Bale, după romanul cu acelaşi nume, asta dacă nu l-ai văzut deja :)
  P.S. Am vorbit la Editură, ziceau că trebuie să ajungă.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iar eu am trecut definitiv pe desene animate. Soţul meu schimbă indignat, iese din cameră, dau înapoi. Fii-mea aplaudă. Ai mare dreptate, dezbaterile nu mă încălzesc cu nimic. M-ar încălzi să ne facem curaj şi să alegem hai, nu Europa, Canada măcar :D

  RăspundețiȘtergere
 4. (ok! multumesc, sper sa vina repede cartea :))
  n-am vazut filmul. super! imi place foarte tare de christian bale!

  RăspundețiȘtergere
 5. eu nu reusesc sa nu ma revolt si tanjesc la imunizare. se lasa insa asteptata de cativa ani

  RăspundețiȘtergere
 6. toti suntem revoltati.....de ceva vreme........de fo'douazeci si ceva de ani sau mai bine, cu o pauza de 2, hai 3 ani (2006/2007-2009 inceput); din pacate suntem minoritari, suntem de fapt incapabili, si poate nu doar din vina noastra, sa ne facem auziti! evadam in carti, filme, speranta intr-un viitor (care?, cand?, unde mai ales?) mai bun si nu facem nimic; romanii sunt LASI si profund si definitiv DEZBINATI; am ajuns abia acum, cand am depasit 30 de ani de destul de multa vreme sa-mi doresc sa emigrez?! e normal? nu e?

  RăspundețiȘtergere
 7. hai sa plecam. deja mi s-a acrit in pula mea de tara asta

  RăspundețiȘtergere
 8. Plecati cat mai sunteti tineri si mai aveti vreo sansa pe dincolo!
  Eu raman cu slujba prost platita, cu umilintele,...cu integramele mele.

  RăspundețiȘtergere
 9. O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.

  Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .

  Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.

  RăspundețiȘtergere