sâmbătă, 3 aprilie 2010

Vocile

În primul rînd doresc să-i transmit ratatei care a publicat reţeta de plăcintă cu mere pe net ca s-o ia fraiere ca mine de bună, să-şi arunce tastatura pe geam, că nu e frumos să o rog să moară acum în ajun de Paşte.
Da, aţi ghicit... plăcinta mea este un eşec răsunător. Zic răsunător pentru că am scăpat tava pe jos şi-n cădere a atins butelia, deci a făcut zgomot, răsunet d-ăla. Plăcinta n-a păţit nimic pentru că foile-s atît de ţepene încît dacă optezi pentru sinucidere, se pot folosi în loc de lame. Că lame clasice eu n-am mai văzut, ori cu gilette îţi ia cam două zile să tai o venă, cît de subţire ar fi ea.
În al doilea rînd, am pus capăt dilemei de ieri şi-am hotarît în unanimitate (eu şi vocile din capul meu), să nu mă duc la Înviere. Cum? Foarte simplu: mi-am desfăcut o bere şi nu cred că e potrivit să mă duc la biserică gata aghezmuită.
Totuşi, dacă se reclamă prezenţa mea şi se-ntîmplă să nu învie fără mine, buzz me please. (Nu vreau să privez umanitatea de-o iluzie)
P.S. Am minţit oleacă... n-am desfăcut încă berea, doar că aveam nevoie de-un pretext să rămîn acasă ca să mă justific vocii responsabile cu misticismul, total opusă celei blasfemitoare care mi-a dictat ultimul rînd de mai sus.

15 comentarii:

 1. da ce n-ai zis draguta ca vrei reteta de placinta? am una si cu branza! nu cu branza masii ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. @anaid, de VACĂ. Aşa, nici măcar nu ştiu pe cine înjur!

  RăspundețiȘtergere
 3. bine, e posibil sa nu-ti iasa asta de-o stiu eu da macar stiu cine ma injura :)

  RăspundețiȘtergere
 4. @anaid, o iau ca pe o provocare, aşa că te somez să-mi dai reţeta! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. o scriu detaliat si ti-o trimit,desi ti-as trimite o tava cu placinta calda,:). sunt intelegatoare,acu' cand te-am prins cu pusca scoasa sper sa nu ma impusti! Hristos a inviat.

  RăspundețiȘtergere
 6. @anaid, încă n-a înviat... cică după doişpe

  RăspundețiȘtergere
 7. aaaaaaaaaa..............tu chiar nu te-ai dus la biserica?!

  RăspundețiȘtergere
 8. @anaid, chiar nu m-am dus. eu nu scriu ficţiune :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Eu m-am enervat cu maioneza. Am învârtit la ea o jumate de oră până am aruncat-o.

  RăspundețiȘtergere
 10. @cell61, trebuia s-o dregi cu un gălbenuş fiert, puţin muştar şi cîţiva stropi de lămîie.

  RăspundețiȘtergere
 11. eu am facut o prajitura fabuloasa cu branza de vaci, gris, zahar vanilat, smantana si 3 oua la 300 gr branza de vaci. facusem un aluat fraged, o nebunie nu alta. si rasesem in compozitie coaja de la o lamaie pe care in ultimul moment mi-am dat seama ca n-o am si am dat fuga un kilometru la alimentara de cartier ca sa o cumpar. dupa ce mi-a bolborosit in nestire in cuptor eu tot intrebandu-ma daca motivul o fi ca n-am tinut post si nu mi-am trimis baietii la impartasanie, am realizat, verificand gunoiul in prealabil, ca am pus bicarbonat, un plic intreg, in loc de zahar vanilat. de suparare n-am mai facut alta.

  RăspundețiȘtergere
 12. @Anca, a mea s-a înmuiat un pic după două zile :)))

  RăspundețiȘtergere
 13. ei, vezi ca esti mai castigata? a mea s-a inmuiat doar ea stie unde. ca din tava direct la gunoi a poposit. am oftat mult dupa ea ca mie nu-mi place sa arunc mancare...

  RăspundețiȘtergere