joi, 22 aprilie 2010

Probleme grave

Mă uit din ce în ce mai rar la televizor şi bine fac, pentru că azi am butonat puţin şi-am dat de eterna şi fascinanta Mariana Moculescu, agitată ca de obicei, arătînd cît poate fi de mincinos fostul ei soţ, actual duşman de moarte. Explica gesticulînd ca o doamnă ce este, că nici vorbă să fi dormit papagalul ăla al ei de-l tot umileşte pe la tv, în casa lui Moculescu pentru că, "uite, ăsta e patul, ai impresia că pot dormi două persoane în el?"
Moderatorul i-a pus să se întindă amîndoi pe pat ( ea şi papagalul), ca să fie cît mai convingători şi să se rupă inimile  telespectatorilor de mila lor. Mi-am şters o lacrimă pe furiş, pentru că e foarte grav să nu poţi dormi cu amantul în casa fostului soţ, iar dacă chiar ai face-o, ar fi echivalent cu a urca Golgota cu crucea-n spinare, biciuit de romani nemiloşi,  o cruzime care ar face-o umple-o de ciudă că n-a inventat-o ea, chiar şi pe Maria Tereza.
Cînd te  gîndeşti ce probleme au unii în ţara asta, mai că-ţi vine să rîzi de ăia care mor de foame în Africa.
Grea viaţă mai au unii... Auzi tu, să nu poată dormi doi într-un pat de-o persoană!

5 comentarii:

 1. imi mplace ca moculescu face haz de necaz. Unul din prieteni l-a intrebat daca"doarme tot la trecerea de pietoni", referindu-se la faptul ca patul in care doarme se afla intr-o sufragerie prin care trece toata lumea. :) femeia asta are grave probleme de comunicare si ceva tabla lipsa la mansarda.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dacă aş şti ceva pe această temă, mi-aş da cu părerea. Cum nu ştiu absolut nimic, mă abţin.
  Îţi urez o zi frumoasă! ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. @anaid, e adevărat... femeia e sărită de pe fix şi ţoapa ţoapelor, iar Moculescu primeşte ce şi-a căutat. Ştii cum se zice, te bagi la valău, te mănîncă porcii.

  RăspundețiȘtergere