vineri, 9 aprilie 2010

Pasqualina

E o cucoană, Pasqualina care-mi tot trimite mailuri în care mă avertizează, atenţionează, mă mustră c-o să pierd "fereastra oportunităţii" care cînd se deschide şi-ţi face ea, Pasqualina un ritual super secret, năvăleşte fericirea peste tine mai ceva ca turcii peste Ţara Romanească, sau ca ţiganii peste Irlanda.
Mailurile astea, sunt rezultatul misticismului meu nativ care ia in diverse ocazii şi grade de diperare, forma astrologiei, numerologiei şi rar a clasicului şi arhicunoscutului Dumnezeu cu barbă. Acum sunt în perioada light, adică disperarea e moderată - cam ca o supă sleită şi n-am nevoie de consultaţii decît cel mult psihiatrice, ceea ce e un moft, iar Pasqualina îşi toceşte inutil tastatura pe mine. Mai e un aspect; eu mă uit şi ca un bun roman, caut chestii gratis. Pasqualina crede însă că o să scot repede cardul şi-o să-i trimit ei ONLY 14 USD (ofertă specială pentru mine, desigur), pentru nu ştiu ce woodoo zice ea că-mi face şi-o să-mi surîdă astrele toată viaţa. Asta dacă n-o să se cace pe ele de rîs, vorba bancului.

9 comentarii:

 1. si eu primesc mail-uri de la ea. agasanta fiinta...

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anca, e agasantă pentru că probabil din asta-şi cîştigă existenţa. Dar dacă dai unsubcribe, nu mai primeşti. Eu nu dau pentru că vreau s-o fac să muncească degeaba :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Io primesc ceva cu mărirea ştromeleagului moca şi-mi ca-mi surâde ideea...

  RăspundețiȘtergere
 4. @blu, aia cu mărirea penisului? Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar şi eu o primesc :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Pasqalina aia e un program, voi vorbiţi cu roboţii. :)

  P.S. În curând o să apară reclame pentru micşorarea penisului... Să vezi acolo vânzări.

  RăspundețiȘtergere
 6. si eu primesc mail-uri pt marire de morcov. intra la spam dar tot ma enerveaza. poate stiu aia ceva si eu nu atiu...

  RăspundețiȘtergere
 7. Roboţii vorbesc cu noi Cerculeţ, nu invers.

  RăspundețiȘtergere