marți, 6 aprilie 2010

Marţea şi ceasurile ei

 Dacă la serviciu a fost cum a fost, în trafic m-au depăşit cu nesimţire la semafor doi taximetrişti. Am oscilat între a intra în ei şi a le transmite moale "muie mă". Am ales a doua variantă, pentru că mă depăşiseră pe stînga şi pe partea aia am aripă nouă că m-a lovit un prost în parcarea (goală) de la OBI.
Mi-ar fi convenit să mă fi depăşit pe drepta azi, pentru că-mi bate un rulment. Am dat şi-un claxon ca să par revoltată, eram puţin, dar nu de-ajuns... că la un moment dat, pînă şi nesimţirea îşi pierde din consistenţă şi te obişnuieşti cu ea, aşa cum s-au obişnuit şi taximetriştii să li se ofere generos muie şi alte prestaţii sexuale, lor şi neamurilor, indiferent de grad de rudenie.
Acasă, mă aşteptau nişte ultimatumuri de la bănci, plus ameninţarea că mi se blochează conturile, drept urmare, mi-am făcut repede un cont nou. Acum, pe seară, mi-a dat Orange sms să-mi plătesc factura că dacă nu, mi se taie capul.
Le mulţumesc tuturor pe această cale, inclusiv părinţilor care m-au învăţat că Occidentu' e putred şi m-au păzit ca nu cumva să sar gardu' ţării.
Iată-mă-s aici, încremenită între două lumi: lumea mea aşa cum aş vrea eu să fie şi cea reală care-mi fură puţin cîte puţin din cea imaginară. Mă tem de ziua în care nu voi mai avea nimic din ea.

14 comentarii:

 1. pe vremea cand pe locul fostei piete mari era o imensa parcare, intr-o dupa-amiaza pe la 6, doar doua masini si-un politai. se uita omul legii, scarpinandu-se in cap, cum ma-sa au reusit sa se ciocneasca.
  nu mai sta incremenita, ci straduieste-te sa transformi lumea reala in cea imaginara. nu e chiar asa de greu pt ca "lumea reala" nici nu exista, tu doar ii spui asa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Aşadar ai fost cetăţean model astăzi. Te-ai abţinut de la înjurături, ţi-ai făcut probleme pentru propriile datorii, ai mulţumit tuturor. Nu-i aşa că viaţa e frumoasă? ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. nu cred ca ai observat ca atunci cand cineva se plange, eu ripostez plangandu-ma si mai tare, ca la concurs. din pacate trebuie sa-ti dau castig de cauza: m-ai facut K.O. pe mine si bancile ma sperie la fel de tare ca si garda.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu am renuntat la lumea mea imaginara demult. Am renuntat de bunavoie si putin silit de psihiatru.
  Am renuntat pentru ca era o lume plictisitoare unde eu controlam totul in care nu exista inevitabilul, nu existau taximetristi "muisti", nu existau facturi, rate neplatibile, sex normal, nu existau Antena3, OTV, Guta, Minunabilul copil Adi si Nikita iar Botezatu era gay si si-o tragea cu Bendeac facandu-l gelos pe Mircea Badea. Presedintele Romaniei mele imaginare ...culmea nu eram eu ci Sergiu Nicolaescu. Acum intelegi de ce am avut nevoie de psihiatru :)))
  Nu stiu daca s-a rezolvat ceva dar cert este ca am renuntat la lumea imaginara in favoarea celei reale care e mult mai haioasa, o sursa inepuizabila de umor care stiu ca nu iti este straina din ceea ce citesc pe blogul tau.

  PS. A fost si o mica dezamagire in sensul ca am descoperit ca exista si sex normal.

  RăspundețiȘtergere
 5. @Anonim, dacă ştii tu o "reţetă", spune-mi-o şi mie... Nu se poate să fie atît de uşor şi eu să nu fi aflat pînă acum.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Cell61, dacă ieri m-am abţinut cît de cît, azi n-am mai fost "nice Angela", ci agitată aşa, ca şi cum aş fi băut prea multă cafea, drept urmare m-a luat o groaznică durere de cap, pe care-am tratat-o cu un somn de o oră jumate. Dacă stau să mă gîndesc, viaţa asta - a noastră, a romanilor e prea stresantă.

  RăspundețiȘtergere
 7. @cisnădie, pe mine ce crezi că mă ţine pe picioare, dacă nu lumea mea? Fără ea, n-aş fi fost nimic, m-aş fi prăbuşit şi n-ar mai fi rămas umbră de spirit în mine. De asta nu vreau să o pierd! (în plus, sunt departe de psihiatrie )

  RăspundețiȘtergere
 8. corolar (habar n-am daca o fosta lfi-ista stie ce-i aia :P): lucrurile au importanta pe care le-o dai. No, ii complicat?

  RăspundețiȘtergere
 9. Corolaru' Anonimului e important atata vreme cat poti da importanta anonimatului. Ce nu inteleg este titulatura de "ex lfi-sta" adica tu Angelo ai fost elf si astia nu stiau ce-i aia corolar (ceea ce contrazice mitologia nordica care spune ca elfi erau niste fiinte inteligente, echivalentul nimfelor din mitologia greaca) iar acum esti "fosta elf" din informatiile anonimului, adica te-au dat afara sau ai avansat la "zwoelf" :))
  ERATA: elf = 11 in germana
  zwoelf = 12 in germana

  RăspundețiȘtergere
 10. @Anonim, teoretic, e simplu... practica mă omoară, însă.

  RăspundețiȘtergere
 11. @cisnadie, Anonimul e oradean de-al meu, iar LFI era Liceul de Filologie - Istorie. Eu LFI-istă, el Gojdist, nici urmă de elfi :)

  RăspundețiȘtergere
 12. of, of... nu era mai misto varianta lui cisnadie? nimfa! si te mai plangi de plata realitate! dezvrajitoareo!

  RăspundețiȘtergere
 13. @Anonim, păi... sunt scorpion, musai să fac totul clar ca lumina :))

  RăspundețiȘtergere