luni, 5 aprilie 2010

Mănînc, deci exist!

Am văzut pe toate posturile TV ştirea cum că IAR s-au îndopat romanii pînă au ajuns cu degetul, au băut IAR pînă au ajuns în comă. Am de fiecare dată acelaşi sentiment de deja vu şi acelaşi gînd cum că suntem o naţie cretină.
De băut nu mă leg, depinde de cît poate duce fiecare şi na... se mai întîmplă accidente, dar de mîncat, zău că nu pot pricepe cum e să simţi că-ţi crapă burdihanul şi tu să continui să bagi în el. Să fie reminiscenţe de la romani, care mîncau, vomau şi tot aşa doar că noi am omis partea cu vomatu' din spirit de economie? N-am idee, ştiu doar că mîncatul de sărbători poate fi un sport naţional, iar chematul Salvării poate fi inclus pe lista de datini şi tradiţii lîngă Pluguşor.
Tot de la ştiri, am aflat azi în premieră că există colinzi pe Paşti; aş dori să aflu din timp dacă există colinzi de 23 August şi de 1 Mai, să nu fiu luată prin surprindere.

6 comentarii:

 1. Eu n-am să pot înţelege niciodată ideea de post de xx zile, urmat de o îndopare cretinoidă, în loc să fii cât de cât cumpătat tot timpul.
  O fi dorinţa de a te vedea la ştiri, cine ştie?

  RăspundețiȘtergere
 2. N-o să se interzică alcoolul, nu? Nu o să văd asta... Pentru că 15 imbecili, şi ăia din toată ţara au ajuns la spital din cauza "amestecurilor etnobotanice" chiar era necesară interzicerea? Oare câţi oameni au ajuns la spital datorită alcoolului weekendul trecut? Dar cu totul, şi ăia care au ajuns cu maşina în copac şi ăia bătuţi, şi ăia înjunghiaţi şi ăia omorâţi şi toate babele futute. Cu toţii am avut tripuri naşpa şi de la iarbă, şi de la alcool, indiferent de cantitate ţi se mai face rău şi dacă se întâmplă ceva naşpa te duci, borăşti, te zombifici o oră, doo, trei, te culci, desigur, îţi fute seara, dar nu te panichezi aiurea, nu te duci la spital degeaba, nu sari de pe bloc, nu faci tâmpenii ce-ţi pot fute viaţa aiurea. De ce când vorbim de alcool vedem distracţie, în ciuda faptului că poate să ţi se facă rău, că poţi să ai o beţie tristă şi că-ţi fute organismul? Când vine vorba despre droguri, tutun, iarbă, lsd, k, etc. nu sunt prezentate ca un mod de distracţie şi relaxare, nu, sunt o chestie evil şi rea, de parcă vina e a lor, că există nu a imbecilului care le consumă.

  De ce alcoolul încă e legal? Statistic vorbind chestia asta seceră zilnic mult mai mulţi oameni...

  RăspundețiȘtergere
 3. @cell61, asta spune ceva despre IQ-ul colectiv... adică, dacă nu-i duce capu' că după post nu pot băga-n ei ca în sacii fără fund fără s-ajungă la Urgenţe... Mie mi-ar fi ruşine să le spun celor de la Salvare c-am mîncat ca pentru sfîrşitul lumii şi d-aia mi-e rău.

  RăspundețiȘtergere
 4. @blu... alcoolul aduce profit legal, ceea ce nu se întîmplă cu drogurile. Ăsta ar fi un motiv, dar şi dependenţa mult mai redusă în cazul alcoolului, decît în cel al drogului. Ştii doar ca de la un drog uşor, poţi ajunge dependent de altele, mult mai dăunătoare şi cu efecte mult mai devastatoare. Asta e doar părerea mea, deşi eu nu ştiu cum e nici măcar marijuana, d-apoi celelalte care le enumeri tu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Marijuana nu e doar un drog, e o plantă ireală & more ppl need to recognize this.

  De pildă NU CITI primul rezultat la sărci pă motorul ăla de căutare fain după hemp.

  N-ajungi de la paracetamol la faringosept, nu? Weed is weed, n-ai, nu bagi in tine, nu omori pe nimeni pentru asta.

  Cu dependenţa e mai dificil, depinde de la om la imbecil şi în general abuzul de substanţe se poate evita, până să devină o problemă prin schimbarea stilului de viaţă, un job nou, o relaţie, orice altă activitate ce-ţi necesită atenţia şi implicarea.

  Cât au fost şi magazinele de etnobotanice aduce-au impozit, şi-l aduceau, nu glumă.

  RăspundețiȘtergere