joi, 8 aprilie 2010

M-am tuns

Dragii moşului... Săptămîna acesta este cu adevărat ceea ce s-a anunţat de la bun început a fi: o catastrofă.
Ca să nu ies din "spiritul" zilelor trecute, azi am avut un audit neaşteptat care-a venit peste mine ca şi Cuza. Normal, aveam ocaua mică la mine. Am intrat 3 minuţele în panică, după care mi-am zis "îmi bag piciorul, asta e". Dacă e să se-ntîmple ceva rău, că mă agit, că nu, se va întîmpla. Şi-am lăsat lucrurile să curgă, în sensul că m-a cuprins acea sfîntă lehamite şi tot ceea ce-mi propusesem să fac plină de avînt în avans, s-a dovedit a fi insuficient de urgent ca să nu poată fi lăsat pe mîine.
Am lălăit-o cu resemnare pînă pe la cinci, am făcut o oprire la coafor şi m-am tuns. Scurt. Am privit fără nici un regret şuviţele lungi şi ude întinse de coafeză pe masă. Încercase fata să mă convingă să-l las măcar pînă la umăr şi-am zis că nu... Ori e lung, ori e scurt, eu nu mă ştiu cu jumătăţi de măsură, sunt genul "ori e albă, ori e neagră", adică ăla tîmpit.
În concluzie, sunt ca un băieţoi ciufulit, mă simt uşoară şi la noapte n-o să mai am grija să-mi scot părul de sub cur şi nici pisica n-o să mi-l mai "pieptene" cînd dorm mai bine.
Mîine  e vineri... ultima zi dintr-o săptămînă ciudată . Dacă nu apar spre seară, sunaţi direct la pompe funebre, de preferintă "La capătul Drumului", că acolo am discount datorită faptului că le-am furnizat nenumărate "obiecte ale muncii" din 2002 încoace. Adică morţi.
Anonim, pe tine mă bazez, că precis ai văzut reclama pe tramvaiul în care se fereau să urce pensionarii orădeni .

19 comentarii:

 1. Îmi amintesc că pe când eram mici la tunsori noi spuneam fie "Cu tarif!", fie "Cu abon!". Dacă nu știi despre ce vorbesc, lasă.

  Bun, deci acum ar trebui să-ți schimbi și poza de la profil, nu? Să vedem și noi frumusețe de păr tăiat.

  [comentariu de bărbat: Frate, dar când o apucă pe femeie, o apucă, n-ai ce să-i mai zici, o lași în plata Domnului...cum să-ți tai tu frumusețe de păr? of of - gata comentariul de bărbat]

  Auzi, dar cu părul despre care spuneai în altă postare ce făcuși? :D

  RăspundețiȘtergere
 2. @cell61, o să schimb şi poza de îndată ce îmi fac una, aşa mi se pare corect.
  pentru comentariul tău de bărbat... l-am purtat cît oi fi fost eu în culmea feminităţii şi poate mai mult decît s-a potrivit stărilor mele (să ştii că mi l-a legat cu un elastic, şi-l am acasă .)
  Cît despre celălalt... it's history de mult. (p-ăla nu l-am păstrat)

  RăspundețiȘtergere
 3. servus...
  o, da, a fost o saptamina tare ciudata si incredibil de lunga! ;)
  toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Flavius, sper că nu mă ironizezi. Toate cele bune şi ţie şi să nu fie doar o politeţe, ci o realitate!

  RăspundețiȘtergere
 5. aoleo, da' ce ti-a facut parul fata draga? ca doar nu din cauza lui ti-a mers prost toata saptamana? pacat de el! imi pare rau ca nu ti-am zis mai dinainte dar iti statea foarte bine cu parul lung. imi aminteai de Carmen (aia cu trandafirul in gura) ;))

  RăspundețiȘtergere
 6. @Anca, dacă-mi spuneai asta de ieri, te consideram vinovată că m-am tuns! (pînă acum eram comparată cu "nevasta lui zorro" si Monica Belluci. Of, crudă lume!

  RăspundețiȘtergere
 7. hm, nu-ti place Carmen sa inteleg? mie mi se pare femeia pasionala clasica, care stie perfect ce vrea de la viata si care are ca motto "totul sau nimic". asa... ca tine ;)) sau ma insel?

  RăspundețiȘtergere
 8. o sa vorbesc eu cu astia de la hollywood,(ce-mi plac glumele mele :)))) ) sa o puna pe zeta-jones in rolul lui carmen. sa vedem ce mai zici atunci. desi e cam prea durdula si prea batrana pentru rol daca ma gandesc bine. de belluci ce sa zic, este ea destul de draguta dar e prea moale pentru gusturile mele... nu e destul de buna pentru carmen.

  RăspundețiȘtergere
 9. @Anca, rolul lui Carmen nu e prea bun pentru Monica. Şi ea, nu e moale: e dulce, caldă, feminină, europeancă. Şi eu o ador, indiferent de rolurile pe care le joacă. Cît despre Zeta Jones, era doar un post. E frumoasă, dar nu-mi pare spectaculoasă. Se subînţelege că orice comparaţie cu personajele de-aici, nu-şi are rostul :)

  RăspundețiȘtergere
 10. eh, bineinteles!
  de-abia astept sa vad noua poza :)

  RăspundețiȘtergere
 11. bravo, sa-ti fie de bine! eu am renuntat la podoaba capilara lunga ce-i drept si ondulata, anul trecut prin vara cand simteam ca nu mai pot respira si ma apasa incredibil de tare. De atunci nici nu-mi vine sa cred c-am avut vreodata par lung si ca a trebuit sa-l suport atata timp.

  RăspundețiȘtergere
 12. Unul din efectele menţionabile ale vârstei asupra părului este probabil tunderea lui. Poate fi observat la mama, câteva profe. Le-a trecut vremea şi nu mai pot bărbaţii să-şi satisfacă considerabil fanteziile lor cu părul nevestelor dăştepte ce s-au tuns c-au îmbătrânit sau nu mai au chef de părul lor. Pot să te bat? Dacă o să fiu în locul tău vreodată, dar n-o să fiu deci n-o să pot să fi preferat să-mi fac freza castron (cred c-a fost ce-a mai fail freză ever) s-au doo cozi în părţi decât să mă tund ca masculii... .

  Concluzia? Frezele care se termină Între gât şi sâni sunt ok. Dar că zic eu asta nu înseamnă că şi aşa e. Excepţii, freze duse la extreme sunt.

  P.S.:Am găsit cum să primeşti notificări pă mail când primeşti comentarii.

  RăspundețiȘtergere
 13. nu stiam c-au scos reclama, pacat, pt ca de cate ori o citeam aveam sentimentul datoriei implinite,finalizarii cu succes in termenul stabilit. vb englezului, DEADLINE. Cred ca tot in spirit anglofon aveam noi in oras o masina-dric care avea nr de inmatriculare BH-XX-FUN. cat despre tuns, iti precizez ca daca zici ca joci pe extreme astept cu interes varianta sinead o'connor a Angelei.

  RăspundețiȘtergere
 14. @blu, nu e prima dată cînd mă tund scurt, am fost şi mai scurt de-atît şi nu are nimic de-a face cu vîrsta, doar cu stările mele. Important e că mă simt bine şi probabil o să-mi mai las părul să crească, sau nu. N-am de unde să ştiu :)

  RăspundețiȘtergere
 15. @Anonim, varianta Sinnead ai ratat-o, e bifată deja.

  RăspundețiȘtergere
 16. @FataDinLuna, Monica nu e moartăăăă, s-a tuns doar :)

  RăspundețiȘtergere