marți, 16 martie 2010

Topul reproşurilor care NU trebuiesc făcute niciodată

Dacă tot n-aţi vrut să împărtăşiţi cu mine şi alţi anonimi ai blogurilor papucii primiţi, vă invit la ăsta din titlu. Parcă nu e atît de personal.
1. Îl/o cunoşti la bar, destul de cherchelit/ă, mai bea cu tine şi plecaţi fericiţi ţinîndu-vă unul de celălalt. În cazul ăsta, niciodată să nu-l faci BEŢIV/Ă, că doar l-ai cunoscut la crîşmă, nu la slujba duminicală.
2. Îl/o înveţi să nu mănînce fără tine, fără să-ţi treacă prin cap că într-o zi n-o să-ţi mai placă felul în care soarbe ciorba, mestecă pîinea, sau rîgîie mulţumit. Să nu-i reproşezi niciodată vreo asemănare cu un animal despre care se spune că are 33 de orgasme la un act sexual şi trăieşte pe lîngă casa/cuţitul omului.
3. Îl/o înveţi cu cadouri cît e dragostea mare, iar cînd încetezi să mai cumperi cadouri din varii motive ( unul ar fi un ceva care ţipă, miroase a caca şi nu te lasă să dormi nopţile) şi-şi cumpără singur/ă, nu ai voie să-i spui că e risipitor/oare. Monstrul l-ai trezit chiar tu!
4. Niciodată să nu-i spui "nu te vezi cît eşti de gras/ă", dacă tu ai depaşit cotele de atenţie şi ai dat drumul curelei de la nădragi cu cel puţin două găuri, sau ai început să te uiţi la metraje cînd ai nevoie de un chilot nou.
5. Dacă stai în Oradea, NICIODATĂ, dar NICIODATĂ să nu-i spui "du-te la dracu", pentru că pe strada Vlădeasa există o cîrciumă penală care se numeşte exact aşa: La Dracu. Astfel, nu-i mai poţi reproşa că s-a îmbătat şi s-a pişat pe preşul de la intrare, pentru că tu ai fost cea care l-ai trimis acolo!


Cu restul pînă la cît o fi, vă aştept pe voi. Topul ăsta să nu implice frezii, da? Vă rog io din suflet :D

6 comentarii:

 1. niciodata sa nu-i reprosezi ca n-a fost suficient de barbat ,sau ca la al doilea numar nu l-a mai tinut :),urmatoare partida sa nu ai o surpriza ca o va avea cu alta.:) na! ca n-a fost cu frezii!

  RăspundețiȘtergere
 2. @anaid, apreciez :))) inclusiv partea fără frezii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Niciodata sa nu-i reprosezi ca se plange prea mult, pentru ca o sa obtii reactii extreme, chiar daca aparent placute (la prima vedere). Sigur ca o sa se mai planga. Dar nu tie. Iar tu... n-o sa mai stii nimic, nici de bine, nici de rau.

  RăspundețiȘtergere
 4. @lebreanu, sună ca şi cum ai fi paţit :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Cat se poate de adevarat. Jos palaria ... desi imi vine sa mai zic cate ceva, nu am ce, pt ca pur si simplu s-a explicat scurt pe doi tot ce era de zis.

  RăspundețiȘtergere
 6. niciodata sa nu-i spui ca vrei sa te surprinda el singur cu un cadou. mai bine spune-i exact ce-ti doresti.

  RăspundețiȘtergere