miercuri, 31 martie 2010

Putori de primăvară

Azi am avut şedinţă mare, cu toată lumea. Eu m-am alăturat puţin mai tîrziu pentru că mă zăpăcea unu' la telefon, care se chinuia să-mi repare ceva prin team view ăla cam de două ore şi nu dădea semne c-ar vrea să renunţe.
În fine, cînd am ajuns eu, erau toţi înşirat pe scaune şi ascultau cuminţi vorbitorul. Eu eram foarte preocupată să n-aţipesc pentru că eram în primul rînd, cînd deodată m-a izbit o putoare de picioare nespălate, ceea ce mi-a alungat tendinţa spre picoteală. M-am uitat în jur, numa' femei încălţate cu pantofi eleganţi. Caut mai departe sursa, vreo pereche de adidaşi şi-o găsesc exact la cine bănuiam. Femeia asta arată veşnic jegoasă, nepieptănată, nespălată şi neîngrijită, dar de ce nu mă aşteptam eu oare să pută de trăzneşte locu' de ea?
Tot restul şedinţei m-am gîndit că dă căldura şi o dată cu ea, revin duhorile conaţionalilor mei şi m-am bucurat pentru a nu ştiu cîta oară că de ani buni nu mai sunt nevoită să circul cu tramvaiul sau autobuzul, pentru că la înălţimea mea ajung cu nasul fix în dreptul subsiorilor puturoase a celor care folosesc apa rar şi foarte rar săpunul.
Îmi rămîne să elimin piaţa şi supermarketurile, dar pînă găsesc o metodă să mă-nchid în vreo bulă protectoare, mai am de răbdat. Şi că tot veni vorba de supermarket şi dacă tot îi ţin pe SWAT Force ăia de 70 de ani pe la uşi, măcar să-i instruiască cineva să nu lase onor clientu' să intre la bustu' gol în magazin, cu flocii la vedere, puţind ca o turmă de capre.
Cam atît am avut de cîrcotit azi.

12 comentarii:

 1. mi-ai taiat pofta de-a hali. merci

  RăspundețiȘtergere
 2. Deschide şi tu fereastra, poate mai răsuflă candeala.

  RăspundețiȘtergere
 3. Haoleo mânca-ţi-aş, da ce ai tu cu sfletu nostru cocoană, de ce să ne spălăm, că jegu ţine dă cald. Haoleo.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt putori şi putori. Asta despre care povesteşti pare a fi putoarea supremă...

  RăspundețiȘtergere
 5. da ce-ai cu stomacul nostru Angela? ce rau ti-am facut? da de ce sa mirosim si noi? ha?

  RăspundețiȘtergere
 6. @cell61, toţi care duhnesc sunt putori supreme. Am intrat ziele trecute într-un magazin de-ăsta mic de cartier şi era să leşin... mi-am dus instinctiv mîna la gură de parcă dacă aş fi stat cu ea deschisă, aş fi simţit şi gustul duhorii. Vînzătoarea se uita şi ea disperată, iar o femeie stătea în uşă şi aştepta să iasă sconcsul; un băiat de vreo 25 de ani, care cred că nu se spălase de la botez.

  RăspundețiȘtergere
 7. @anaid iartă-mă, dar ştii că eu sunt darnică şi împart totul cu voi frăţeşte.

  RăspundețiȘtergere
 8. @Călin, ştii ce e şi mai sexy? Să te pîsîie sau să-ţi spună ce ţi-ar face un jegos, dimineaţa. Să subliniez, unu' care pute de dimineaţă, adică de cu seară, sau de cu mai multe seri. Adică, cît tupeu îi trebuie să se ia de o femeie, cînd pute drumu' de el? Şi ce speră, că-l iei acasă şi faci amor nebun cu el?

  RăspundețiȘtergere
 9. jur ca nu ti-as fi reprosat niciodata daca erai egoista cu mirosurile si putorile. ;)

  RăspundețiȘtergere
 10. s-a dat unu' de genu' asta la tine? io pe una din asta as lua-o acasa, ias face o baie, as epila-o, si duapa aia... n pot sa spun ca blogu asta pare respectabil...

  RăspundețiȘtergere
 11. bleah, deja nu te mai invidiez pentru lucru in echipa...

  RăspundețiȘtergere