vineri, 12 martie 2010

Cocălaria pe credit

Mi-a povestit azi un coleg despre un amic de-al lui care e nevoit să facă un credit mic pentru a păstra nişte aparenţe. E patronul unei firme de apartament şi-n urma crizei şi-a pierdut maşina, afacerea şi-n general cam tot ce avea. Intenţionează să-şi cumpere un BMV totuşi.
Colegul meu siderat şi năucit, l-a întrebat la ce dracu' vrea un BMV. Ăla zice: păi am şi eu o reputaţie de păstrat.
Adică, stai în chirie, bagi benzină cu pipeta de 10 lei, da' te dai cu BMV.
În concluzie, ai toate "calităţile" să te numeşti cu drepturi depline COCĂLAR, prostule!

6 comentarii:

 1. stateam la Petromul din Creanga si ma uitam la un beamveu 535i din belsug dotat cu o admiratie de licean intarziat si socoteam in minte daca de exact 10 lei de cat alimentase va reusi sa-si duca blonda cuvenita de-acasa-n club si-napoi la pat. eu ii tineam pumnii sa da, pt ca ce om, ce gusturi fine!

  RăspundețiȘtergere
 2. on second thought, ce ati putea intelege voi din relatia speciala a barbatului cu masina lui! si am vrea sa fim aici scutiti de mistouri, pt ca este o chestie mai... ceva decat sacosa doldora numita poseta care nu stim ce cuprinde, nici la ce foloseste, atata timp cat mie imi ajung 2 buzunare, s-alea goale, sa-mi pot infunda mainile adanc in ele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Hehe! Stii bine unde ma spetesc muncind. Intreaba-ma sa te-ntreb ce face stabu (abia urcat pe movila de cacashmutz, adica acolo sus, in vazul si admiratia tuturor) cand vede ca apa i-a ajuns la "cruciulita" de aur de la gat! Neeeee, stabul nu SE INEACA! Da din aripi cu pretentia ca stie a inota!

  RăspundețiȘtergere
 4. E un proverb pe tema asta: cînd apele se tulbură, ies gunoailele la suprafaţă.

  RăspundețiȘtergere
 5. @Anonim, cînd e vorba de maşinî, sunt genul de femeie care înţelege de ce unii bărbaţi îşi iubesc mai mult maşina decît nevasta.

  RăspundețiȘtergere