vineri, 12 martie 2010

Cloşti virtuale

Nu înţeleg şi pace cum se face că aproape de fiecare dată cînd comentez pe blogul vreunui mascul, se găseşte întotdeauna cîte-o cititoare să-mi critice comentariul şi în loc să i se adreseze autorului postului, deci on topic, mă trezesc cu fel de fel de observaţii adresate mie.
Eu care n-am nici o treabă cu ele sau cu ce comentează. Am păţit-o pe blogul omuluidelamunte şi recent, respectiv aseară la Kaos Moon. Ce mecanism infernal şi ce sentimente oi fi declanşînd, nu ştiu.
Eu nici măcar nu citesc comentariile altora, pentru că nu-mi pasă de părerea lor. Iar dacă sunt mai slobodă la gură, asta e! Aşa m-a făcut şi crescut mama, să spun ce gîndesc, n-am idee cînd a devenit asta un defect.
Un lucru e cert: bărbaţii nu se leagă niciodată de ceea ce spun eu, doar femeile şi asta mă face să rîd şi să mă gîndesc că e vorba de un soi de gelozie virtuală, una de cloşcă posesivă care cloceşte oul lui Columb, ăla pe care crede că l-a găsit şi chiar l-a inventat ea.
Afurisitelor!

10 comentarii:

 1. :))
  Hani, cotzoharlele`s peste tot. Amu, in realitati vorbite, unele-s cu mai putin curaj si doar privesc cu furie "animalul" de gen feminin care le-a apostrofat conformalismul. Tu! Da` pi niet, fac ravagii cu carliontii incarliontati de citit (bloguri)!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. @hani, văzuşi şi tu că "citea cu patos" puli şi pizde, mui şi alte rafinamente de-ale lu' Kaos, da' i s-o dus vopseaua la întrebarea mea nevinovată :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa cum comentasem chiar eu la un moment dat, ii a dracului de mare diferenta intre vulgaritate si povestirile sexoase. Unele "citioare" nu fac diferenta!

  RăspundețiȘtergere
 4. mai dă-le-n Doamne iartă-mă de găini fandosite!

  RăspundețiȘtergere
 5. ipochimene, am zis eu... :)). lasa-le-n cuibu' lor...

  RăspundețiȘtergere
 6. Zazuza, că bine zici tu. Dar am ţinut neapărat să scriu asta, pentru că sunt sigură că-s curioase ce scrie AIA, adică io :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Lasa-le sa moara de ciuda matracucile naibii :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Să moară-nfipte că io nu le doresc răul, Zwk :D

  RăspundețiȘtergere
 9. aia e vorba mea, sa moara infipte...
  era si un banc asa:

  2 babute stateau de vorba
  - ai auzit draga de ioneasca de la 3?
  - ce e cu ea?
  - a murit cand facea sex cu amantul
  - ce moarte frumoasa! ofteaza babauta cu ochii in departari

  RăspundețiȘtergere
 10. @ZWK, avea dreptate, cred. O fi murit fericită :)

  RăspundețiȘtergere