joi, 25 februarie 2010

Anonimus Per Scorţilo

Se fac azi mîine cîţiva ani de cînd scriu pe bloguri şi ori de cîte ori am primit comentarii răutăcioase, le-am primit de la anonimi.
Cu siguranţă, nu tuturor le place ce şi cum scriu eu, cum nici mie nu-mi place tot ce citesc pe blogurile altora. De aceea nici nu mai citesc autori care nu-s de pe gustul meu, iar lista mea conţine doar cele pe care le citesc ori de cîte ori au ceva nou.
Nu ştiu dacă cei care mă comenteaza anonim sunt masochişti sau stalkeri dar, am pus moderat la comentarii şi nici un anonim nu va mai avea ocazia să-şi deşerte frustrările aici.
Ţi-aş sugera anonimule ale cărui comentarii le-am şters, să nu mă mai citeşti; ce zici, nu e mai simplu? Şi dacă tot m-ai făcut egocentristă dincolo, păi află că sunt şi n-ai cum să schimbi tu asta!

5 comentarii:

 1. Mie mi-ar fi plăcut să am comentatori anonimi, critici. În primul rând ar fi super sinceri, then ar fi o părere în plus, care oricum n-o prea iau în seamă, tot cum vreau eu fac.

  RăspundețiȘtergere
 2. blu, te înşeli... cine se ascunde în spatele anonimatului ca să arunce cu lături, nu e niciodată sincer. Ascunde frustrări, neputinţă sau pur şi simplu răutăţi. Cel ce îmi comenta mie are vechime în ceea ce priveşte "răutăcismele" e posibil să fie personal pentru că niciodată nu a avut o părere pertinentă, doar epitete sau calificative, de aceea mă bucur să ştiu că stă şi se uită neputincios/oasă fără să poată face nimic mai mult. Am şi eu doza mea de sadism, e voie, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. @fata mea din lună, mă bucur că-ţi place. Aşa am rezolvat şi cu spaţiul între postări, altă cale nu era decît să schimb şablonul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si l-am schimbat ca orbu`, fara sa vad culorile, ca monitorul meu e bushit, n-arata decat verde, albastru si negru. A trebuit sa ma uit de pe altu` ca sa vaddaca e reusit sau nu. Imi placde si mie :D

  RăspundețiȘtergere